Over Carolien.....

Toen ik in 2002 de opleiding tot medisch secretaresse had afgerond en ik ging werken in een groot ziekenhuis, merkte ik dat dit niet de betrekking en werkomgeving was die mij heel erg veel voldoening gaf. Ik ben daarop eind 2003 de éénjarige dagopleiding tot pedicure gaan volgen die ik met goed gevolg in juni 2004 afsloot (KOC-erkend diploma). In aansluiting hierop behaalde ik de aantekening Diabetische Voet. 

 

Jarenlang verrichtte ik mijn salonwerkzaamheden (thuis en ambulant) in combinatie met werken in de ondersteuning. 

In de zomer van 2017 ging het toch echt kriebelen. Ik wist dat mijn diploma inmiddels een update nodig had en daarom ben ik de opleiding tot Medisch Pedicure gaan volgen. Hiermee kan ik in de nabije toekomst uw Diabetische Voet, Reumatische Voet en/of Risicovoet naar behoren behandelen. 

 

Wat ik leuk vind aan het vak? 

Voeten zijn heel belangrijk voor ons als mensen. Goede voetverzorging, jong of oud, is dan ook heel erg belangrijk. Vaak kan ik dan ook mensen helpen bij de voetverzorging en de eventuele problemen hierbij.  

 

Met name oudere cliënten zijn altijd blij als ik langskom voor de ambulante behandeling. Het sociale moment daarbij vind ik heel belangrijk en ik neem dan ook de tijd voor de behandeling. Indien het kan, drink ik graag een kopje koffie of thee na afloop!